Szépüljünk

Frissítõ tippek

Összeállításunkból megtudhatod, hogyan õrizheted meg frissességedet, bájodat - és persze sminked épségét - egész éjszaka, akár hajnalig is.




A parti előtt nem árt beszerezni szemránc zseléből mini mintadarabot, amivel éjnek évadján felfrissíthetjük a szem körüli fáradt bőrt még akkor is, ha smink van rajtunk.

Nem hiányozhat a nesszeszerből a rúzs, amiből az orcákra is kenhetünk, és felfrissíthetjük az arcszínt.

Az olajfelszívó lapocskáknak is szorítsunk helyet, melyekkel az izzadságot és a felesleges bőrzsírt itathatjuk fel.






Grafitszürke szemkontúr ceruzával kijavíthatjuk a „lefolyni” készülő szemsminket, és egy kis púder is jól jöhet, amivel kijavíthatjuk a hibákat.
Ha a buli 19 óra körül indul, akkor az első sminkfrissítésre 21 óra körül érdemes kivonulni a fürdőszobába. Javítsuk ki a rúzst, púderral frissítsük fel az arc T-zónáját (homlok, orr, áll), és műszempilla is vizsgálatra szorul.





23 óra felé vegyük kézbe harisnyás lábainkat, és a talpunkon található akupresszúrás pontok nyomkodásával pillanatok alatt új erővel töltekezhetünk. Hegyes orrú, tűsarkú cipőbe kényszerített lábunk is tovább bírja a terhelést, ha a nagyujjunkkal átmasszírozzunk a lábfejünket.

Átizzadt hajunkat tűzzük fel egy díszes csattal, vagy hajgumival, mini parfümből fújjunk a csukló belső felére és a könyökhajlatba.





Hajnali 2 óra körül úgy nézünk ki, mint egy szellem? Akkor érdemes gyengéden áttörölni arcunkat 3:1-ben tisztító kendővel, és aranypigmenteket tartalmazó arcbarnító púdert ecsettel egyenletes felhordani az egész orcára. Ezzel eltüntethetjük az éjszaka nyomait, és úgy tűnik, mintha éppen napsütötte vidékről érkezünk volna.

Amint véget ért a buli, és párnára hajtanánk fejecskénket, ne feledkezzünk meg a bőrtisztításról, különben arcunk tele lesz mitesszerekkel, és a ráncok is gyorsabban elmélyülnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top