Szépüljünk

Karácsonyi illatok

Az ünnepek fényét nem koronázhatjuk meg szebben, mint hogy legújabb ruhánk és sugárzó szépségünk egy nagyon harmonikus, kiérlelt kompozíciójú új illatfelhõvel tesszük tökéletessé megjelenésünket.




Ennek az illatnak ki kell tűnnie a hétköznapok praktikus, funkcionális világából, nem baj, ha különös, merész vagy akár extravagáns, de mindenképp „társasági”, barátságos hangulatú illat legyen, ugyanakkor egyedi és a legmagasabb luxussal kényeztessen. Érett szépségben tobzódjon, barokkos, akár rokokó stílusjegyekkel élő játékos eleganciával.

Ilyen illatot akkor találunk, ha „boldogságparfümöt” keresünk – és egy kis egészséges önzést engedélyezünk magunknak a választásnál. Képzeljük magunkat gyermekkori álmaink szerepeibe és az álombéli önmagunknak ajándékozzunk – ekkor döntünk jól. A család és a barátok között úgy kell majd viselnünk, mintha személyesen nekünk tervezték, keverték volna – tökéletesen kényelmesnek kell lennie és hajnalig tartó tánc után sem szabad „elmásznia”, torzulnia bőrünkön.





Nos, ezek az illatok általában a legnagyobb divatházak klasszikus, jól bevált, kiérlelt luxuskompozíciói, vagy azok nemes szerkezetét kreatívan megismétlő újdonságok, az illatos örömódák. Filozofikus, finoman nőies, természetes virágjegyekből építkező gyümölcsös illatok taroznak ide. Végül egy jó tanács – az ilyen ünnepi illat emlék. Az a dolga, hogy viselőjét emlékezetessé tegye, az emberek tudatába vésse, és akár évtizedekkel később is felidézze viselője egyéniségét azon az estén. Legyen ez az emlék a kifinomult szépség dicsérete.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top