Szépüljünk

Tökéletes sminkharmónia

Ha a smink árnyalatai harmóniában vannak az egyéniségünkkel, akkor a legjobbat hozhatjuk ki önmagunkból. A sminkesek négyféle típusba sorolják a nõket, függetlenül attól, hogy lebarnultak a napon, vagy éppen hófehérek.

Ugyanis a bőrünk egyéni árnyalata a szervezet melanintermelésétől, a vér vörös színezőanyagának milyenségétől függ. Ezért először döntsük el, hogy a négy típus közül melyikbe tartozunk, majd ezután nyúljunk mélyen a festékes tégelyek mélyére.






A tavasz típus jellemzői

Göngédség és törékenység sugárzik róluk. Bőrük világos, sápadt, áttetsző, de nem kékes tónusú, hanem inkább sárgás, halvány aranyos árnyalatú.







Orcák

Finom természetes pír, de ha izgulnak, akkor piros foltok jelenthetnek meg az arcukon. Aranyló szeplők előfordulhatnak.






Smink

A világos arcszínre könnyű sminket vigyünk fel, amellyel megőrizheted természetességed.


Alapozó

Egy árnyalattal világosabb a természetes bőrszínnél. Bátran használhatsz krémes alapozót, vagy színezett nappali krémet.


Pirosító

A korall és a lazacrózsaszín remekül mutat az orcákon, frissé, üdévé teszi a megjelenést.






Szemek

Egyetlen típusnak sem áll annyira jól a világos kékes és a hűvös zöldes árnyalat, melytől csillogó lesz a tekinteted. 






Száj

Az átlátszó fényű szájfény az optimális. Lehet rózsa, flamingó, pink, amelytől még puhábbakká válnak a vonások.






Extra tipp:
Ha a szemhéjra ezüstszürke, királykék kerül, akkor vigyünk fel a mozgó pontra csipetnyi fehéret vagy bézst Az ajakra ilyenkor izzó homárvöröset tegyünk. A pillákat barnával árnyaljuk, az orcák színét pedig a rózsapiros adja meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top