Szépüljünk

Az éjszaka fiatalítója

Ahogyan a természetnek, úgy a bõrnek is megvan az egyensúlya, amely éjszaka az újjáépítõ tevékenységre összpontosítja energiáit. Ezért a bõr méregtelenítésének szempontjából az éjszakai ápolásnak nagy jelentõsége van.

Éjjel a bőr fogékonyabb az aktív hatóanyagokra, jobban tárolja azokat, ezért az éjszakára készült kozmetikumok nagy hatású összetevőket tartalmaznak. Az éjszakára készült krémek – lotionok – hatékonyságát tovább fokozza a mély alvás, aminek jutalma a tiszta, friss, kipihent bőr.

Forradalmi újdonságnak és az év kozmetikai szenzációjának számít a fügetejjel és kálciummal dúsított lágy, tejszínszerű éjszakai krém (Avon – Milk Comfort). A fügetejet már az ókori Rómában használták a legyengült szervezet erősítésére. A fügetej számtalan jótékony hatását a kozmetikai laboratóriumok tudósai is hasznosítják. A kivonatot krémbe rejtették, és ez minden eddiginél hatékonyabbnak bizonyul a bőr frissen tartásában, a napközben elszenvedett sérülések gyógyításában. A fügetej ugyanis annyiféle vitamint tartalmaz egyszerre – A, B1, B2, B3, B6 és C -, amelyre eddig még nem volt példa a kozmetikában.

Az éjszakai bőrfiatalító, tápláló és egyben méregtelenítő erőssége még a kálcium, amely segíti a bőrsejtek megújítását, és közben erősíti a bőrt. Ráadásul feltölti a bőr nedvességraktárait, ezáltal javítja a komfortérzetünket, egész nap bársonyosan puha lesz az arc, és az irritált foltok kialakulásának pedig semmi esélye nincs.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top