Szépüljünk

Frissítõ masszázs

A tökéletes méregtelenítéshez hozzá tartozik a masszírozás, amivel felgyorsíthatjuk a salakanyagok távozását a nyirokutakon keresztül. Edzhetjük a kötõszöveteinket, és bõr utána rózsás fényû, feszes.

Kényeztessük hát az arcunkat egy kis masszírozással, ami nem vesz igénybe naponta 3-4 percnél többet, az eredmény pedig látványos, önmagáért beszél.

Kezünket helyezzük a fejünkre, a nagyujjat pedig a homlokunkra.

Lélegezzünk nyugodtan, és a nagyujjal simítsunk végig a homlokunk közepétől a halántékig, majd a hajunk tövéig.

Legyen a homlokot és a halántékot masszírozó mozdulat körkörös, ami a nyirokáramlást gyorsítja fel.

Dolgoztassuk meg a hüvelykujjunkat is, és tegyük a szemöldökünk közepére, majd innen indítva az orrcimpánkig haladjunk az arccsontunkig.

Végül az arccsont mögött található részt simítsuk végig befejezésként.

Emeljük fel a fejünket, és körkörös mozdulatokkal dolgozzunk az állkapocs alatt. Mindig a fültől induljunk, és haladjunk az állig. Ezután ismételjük meg a másik oldalon is.

Ezután tartsuk egyenesen a fejünket, az állunkat kezdjük el masszírozni a hüvelyk- és a mutatóujjunkkal, de arra ügyeljünk, hogy az áll közepétől kifelé haladjunk.

Nagyon lágyan gyúrjuk át a füleinket, és a cimpákat alul húzzuk meg.
Utolsó mozdulatként az ujjunkat tegyünk a hajtőre, és körkörös mozdulattal enyhén dörzsöljük. Lélegezzünk ki, közben a hajat az ujjainkkal simítsuk hátra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top