nlc.hu
Szépüljünk
A fogkrémek krémje – Amodent

A fogkrémek krémje – Amodent

Az erõs, ellenálló fogakért a fogzománcban található ásványi anyagok felelõsek. A fogzománc ásványianyag-tartalmának csökkenése és annak pótlása állandó folyamat.




Az ásványi anyagok mennyiségének csökkenését az elfogyasztott ételekben és a szájban található baktériumok által termelt erős savak okozzák. Ez egyrészt a fogzománc minőségének romlását eredményezi, másrészt elősegíti a fogszuvasodás kialakulását.
A remineralizáció során – mely a fogak ásványi anyagokkal való feltöltődését jelenti – a fog és az azt borító fogzománc a fogkrémből újra hozzájut az értékes és nélkülözhetetlen anyagokhoz, így visszanyeri ellenálló képességét.







Az Amodent fogkrémben található ásványi anyagok serkentik a természetes remineralizációs folyamatokat, különösen fluortartalma játszik szerepet a fogak megerősödésében. Ezt a „feltöltődési folyamatot” azzal is elősegíthetjük, ha egy kiadós fogmosás után – most már kevesebb fogkrémet használva – újra megmossuk fogunkat, majd kiöblítjük a fogrém maradványait.







Amellett, hogy ez a folyamat nélkülözhetetlen az ép fogak megőrzésének érdekében, az Amodent használata után tisztának és frissnek érezzük szánkat. Ez egész nap kihat a közérzetünkre, sőt magabiztossá is tesz. Az Amodentben megtalálható ásványi anyagok segítségével sikeresen szállhatunk szembe a szájfertőzésekkel, a lepedék és a fogkő kialakulásával is. És a végén még sikerélmény lesz fogorvoshoz járni?


Játssz és nyerj és értékes Amodent csomagot!
A játék >>






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top