Szépüljünk

Látványos megújulás

Itt a tavasz, amikor felbolydulnak a hormonok, felragyognak a nõk, és mindenki mosolyogni kezd. Itt az idõ, hogy kicsit többet foglalkozz külsõddel is. Hiába, a szerelmi lázhoz nem árt jól kinézni!




A fodrászodtól alig tudsz időpontot szerezni, és a kedvenc boltjaidban is nagy a tülekedés az első lengébb, színesebb, tavaszibb darabokért. Ilyenkor tavasszal fellendül minden kozmetikai és “átváltoztatjuk” szalon forgalma.

Hogyan fokozzuk a hatásokat?

Kövesd a tavaszi trendet, legalábbis ami tetszik belőle. Vedd elő a világos ruhákat a szekrényből. Még néhány nyári felsődet is felveheted, ha van egy hozzáillő kardigánod. Sminkeld magad vidám színekkel, és az sem baj, ha meglátogatod a szomszédos szoláriumot.






A korona


Mi az, amit a legfeltűnőbb rajtad? Ha a pontos rangsort nem is tudjuk felállítani, mindenképpen az elején lesz a hajad. És ráadásul szegényt biztosan nem kímélte a tél. A nyárinál kevesebb vitamin bevitele, a sapkák és az ilyenkor elmaradhatatlan hajszárító szinte biztosan megviselte az érzékeny hajszálakat. Nem beszélve a fűtés okozta száraz levegőről és a hidegről, amit ő is érzett. Sokaknál a sapka viselése gyakoribb hajmosáshoz is vezet, ez is fárasztja a hajat.

De mégsem vághatsz a csábító tavaszba lelapult hajkoronával! Ilyenkor érdemes különös figyelmet fordítani az ápolásra. Szerencsére már nem ritkák az olyan készítmények, amelyek a problémákra irányulva ápolják a hajat, egész termékcsaládok kínálkoznak kiszáradt, kócos vagy akár nem elég dús hatású hajra. Válaszd ki a neked megfelelőt, és tedd rendbe fejed ékét! Újulj meg, frissülj fel vele együtt, és hódíts!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top