Szépüljünk

Gyorstalpaló sarokápolás

Jól ismert barátnõink, Vera (36) és Gerda (27) ezúttal egy meglehetõsen kellemetlen problémáról, a sarokbõr kirepedésérõl társalogtak. Szerencsére ráleltek a megfelelõ gyógyírra is.





Vera: Képzeld, a minap előszedtem a nyári szandálokat a szekrény mélyéről, gondoltam, most már megengedi az időjárás, hogy nyitott lábbeliben menjek dolgozni. Aztán mégsem tettem…

Gerda: Miért?

Vera: Mert arra lettem figyelmes, hogy a sarkamon annyira ki van száradva a bőr, hogy szinte már repedezik.

Gerda: Azt megértem, ha ezután inkább zárt cipőt választottál, de mi lett a sarkaddal?

Vera: Rátaláltam a Scholl sarokbőrrepedés-krémre, amely viharos gyorsasággal helyrehozta a kényes területet, valamint megszüntette a vele járó kellemetlen érzést is. Sőt, az esetleges fertőzéseket is távol tartotta a kezelés idején.

Gerda: Mennyire gyorsan gyógyította meg a sarkad?

Vera: Villámgyorsan. Már három nap után látható javulás mutatkozott, egy hét múlva pedig nyoma sem volt az egésznek. Ráadásul a használata is rém egyszerű. Mivel azonnal felszívódik, nem hagy nyomot a zoknin vagy a harisnyán. És képzeld, most kétszeresére növelt űrtartalommal kapható!






Mit mond a lábápolási szakértő?

Dr. Podányi Beáta bőrgyógyász szakorvos:

A Scholl sarokbőrrepedés-krém:
Hipoallergén, ezért érzékeny bőrűek is használhatják. Baktériumgátló chlorphenesin-tartalma miatt cukorbetegek lábápolásában is használható.
Kiemelkedő hidratálóképességét a piacon egyedülálló, 25 százalékos karbamidtartalmának köszönheti. A „víz az olajban” emulzió jóvoltából mélyen
hidratál és megfelelő védőréteget képezve a bőrön tartós hatást eredményez.  


 


 


 


 


 
További információk








Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top