Szépüljünk

Porpúder vagy alapozó?

Igazi újdonság jelent meg a drogériák polcain! Az alapozó hatású porpúderhez ecsetet is kifejlesztettek és remekül hordozható-használható formába csomagolták. Érzékeny bõrûek is használhatják!

A hagyományos alapozót sokan nem szeretik, mert túlzottan fedettnek érzik a bőrüket, a mindennapi viselethez soknak találják. A hagyományos porpúderek alapozó használata nélkül szépen mattítják vagy éppen ellenkezőleg, a csillogó változatok kiemelik az arc meghatározott pontjait. Azonban nem fednek, a bőr apró színhibáit nem tüntetik el.
Az Accord Parfait Minéral vékonyan fedő alapozóként viselkedik a bőrön. Természetes ásványi anyagokból állították elő, így a bőrt még ápolja is a használata során. Nem tartalmaz sem illatanyagot, sem tartósítószert.






 Nem mindegy, hogyan használod!

 


1. Fordítsd fejjel lefelé és rázd meg, ekkor a tégely alján lévő por az adagoló rácsra kerül. 2. Csavard le az ecsetet és nyomkodd az adagolóhoz, hogy felvegye a púdert. 3. Ütögetéssel szabadulj meg a feleslegtől. 4. Érintsd-nyomd az ecsetet az arcodhoz mindkét arccsontodon, a homlokodon és az álladon. 5. Az ecsetet körkörös mozgatva az egész arcodon oszlasd el. Csakúgy, mint az összes alapozónál, figyelj, hogy ne maradjon éles vonal az a nyakad és az arcod találkozásánál.



Figyelj oda, hogy a púder-alapozót csak akkor kezd el használni, ha a bőröd száraz és az arckrémed már teljesen beszívódott a bőrödbe. Ha biztosra akarsz menni, akkor a krém feleslegét itasd fel egy papírtörlővel. Így egyenletesen fog tapadni a por az arcod minden részén.







L’Oreal Paris, Accord Parfait Minéral






L’Oreal Paris, Accord Parfait Minéral






























A L’Oreal Paris, Accord Parfait Minéral ajánlott fogyasztói ára: 4 399 Ft.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top