Szépüljünk

Van aki édesen szereti

Vannak olyan nõk, akik elképzelhetetlenek a hozzájuk tartozó érzéki, édes illat nélkül, és azt teljes természetességgel viselik. Ha Te is közéjük tartozol, akkor különösen figyelj, mert újdonságokat mutatunk.





 Paco Rabanne, Black XS for Her



 


A nagy sikerű és valóban dögös Black XS Pour Homme női változata. Misztikus illat, csakúgy, mint az egyik illatjegye, a fekete hunyor. A karácsonyi rózsaként is ismert növényt a hallucinogén hatása miatt régen a boszorkányok virágának tartották. A tél közepén virágzó növény illata rejtélyes és édes.
Ha minden további nélkül el tudod képzelni, hogy farmerben menj egy fogadásra, vagy ha gond nélkül húzol tornacipőt egy hosszú selyemruhához, és ha mindezt hercegnőként viseled, akkor a Tiéd ez az illat.
EDT, 30 ml, 8 990 Ft







Black XS for Her






 Celine Dion, Paris Nights



 


Romantikus, virágos-gyümölcsös illat. Először a lilaakác, a passió gyümölcs és a feketeribizli édes keverékét érezzük, utána megjelenik a rózsás-jázminos illat, amihez az alapot többek között vanília és szantálfa adja.
Elegáns nőkön képzelem el, akik szívesen hordanak kosztümöt és a derekukat hangsúlyozó koktélruhát.
EDT, 30 ml 6 599 Ft







Celine Dion, Paris Nights








 Miss Sixty, Elixir


 


Csábító illat, az biztos. Gyümölcsös és keleties kompozíció. Az édes illatokra jellemző szantálfa és vanília ott rejtőzik a mélyében. A fiatalosságát a grépfrút adja, a lótuszvirág pedig szexivé teszi.
Ha magadénak érzed a szuperminit egy magassarkúval, akkor mindenképpen próbáld ki!
EDT, 30 ml 6 999 Ft







Miss Sixty, Elixir







 Kylie Minogue, Sweet Darling



 


Érzéki, de mégis játékos az illat. Meglepő felfedezés a vattacukor illata, a frézia egyszerre nőies, friss és elegáns, remekül passzol a vaníliához.
Hófehér blúzból egy fél tucat is akad a gardróbodban, és nem tudsz ellenállni a papucscipőknek? Szerintem a Te illatod!
EDT, 30 ml 6 599 Ft







Kylie Minogue, Sweet Darling

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top