Szépüljünk

Áldott kötöttség

A 40-es korosztálynak a bõr megereszkedése ellen folytatott küzdelméhez most újabb fegyver kerül a kezébe. Tudományos kutatómunka eredményeként fontos fehérjével erõsíthetjük a bõrünket.

A Lancôme újabb hatóanyaggal gazdagította a jól ismert Rénergie Morpholift termékcsaládját. Tudományos tény, hogy a bőr feszességét biztosító kollagén rostok a fiatal bőrben speciális fehérjéknek köszönhetően szorosan egymás mellett vannak. Negyven éves kor körül ezek nemcsak a kollagéntermelődés lassul le, a rostok is eltávolodnak egymástól. A lumican nevű fehérje az egyik legfontosabb alátámasztó anyag, azonban a kor előrehaladtával lecsökken a mennyisége a bőrben.







A most kifejlesztett technológiának köszönhetően fokozódik a bőrben a lumican szintézis, a megnövekedett mennyiség segít összerendezni a kollagénrostokat, így a bőr rugalmasabbá válik.













A Rénergie Morpholift R.A.R.E. nappali krém lifting hatású, 15-ös fényvédő faktora van (50 ml, 22 300 Ft). A szemkörnyékápoló koffeint is tartalmaz, hogy a fáradtság jeleit is tompítsa (15 ml, 15 100 Ft). A nyak érzékeny, vékony bőrére kifejlesztett ápolóval jól kiegészíthetjük a nappali krémet (50ml, 21 400 Ft)
Érzékeny bőrűek is választhatják, az igazi hatását kb. 4 héten át tartó használat után fogjuk tapasztalni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top