Szépüljünk

Mostantól nem csak álom a 10 évvel fiatalabb arcbőr!

Emlékszik még 1998-ra? Az azóta eltelt tíz év alatt bizony mindannyian rengeteg eseménynek voltunk részesei. Vidámnak és szomorúnak egyaránt. Változott a divat és változtak az emberek. Kívül is és belül is, akárcsak mi magunk. Ám nem szükséges többé elővenni a régi fényképeket, ha szeretnénk felidézni tíz évvel ezelőtti önmagunkat: a RoC segítségével elég lesz tükörbe néznünk hozzá.

A Roc Retin-OxTM + éjszakai krémmel nem csupán álom, de könnyedén elérhető eredmény az akár 10 évvel fiatalabb arcbőr*.

Fő hatóanyaga, az A-vitamin legtisztább formája, a Retinol, a bőrgyógyászok által is elismert ránctalanító vegyület, melyet elsőként a RoC szabadalmaztatott kozmetikai célokra. Egyedülálló összetételének köszönhetően a Retin-OxTM + éjszakai krém így láthatóan kisimítja arcbőrét, és belülről tölti fel ráncait, miközben Ön kipiheni a nap fáradalmait. Ráadásul, akár a termékcsalád többi tagja, kiváló hidratáló tulajdonsággal is bír, amelynek köszönhetően használatával megelőzhető a bőr kiszáradása, amely újabb ráncok kialakulását okozhatná. A változás látványos, és években mérhető: klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy 12 hetes használat után az orca ráncai 12,3, a szem alatti ráncok 13,2, a szarkalábak pedig 7,2 évvel mutatnak majd fiatalabbnak bennünket*.

És hogy az eredménnyel minél elégedettebb lehessen, az éjszakai krémet kombinálja a RoC Retin-OxTM + termékcsalád többi tagjával, melyekből teljes körű, személyre szabott arcápolási programot állíthat össze magának. Ebben segítségére lesznek a patikákban a RoC szépségtanácsadói is, akiktől a márciusi kedvezményes bőrápolási csomagjainkról is többet tudhat meg.

Tavaszi híreink sora azonban ezzel nem ért még véget, hiszen a Retin-OxTM Illuminateur ránctalanító alapozó immár hatféle árnyalatban és kétféle (könnyebb állagú, illetve nagyobb fedőképességet biztosító) változatban is kapható. És, mivel a tavasz közeledtével a fényvédelemre is kell gondolni, a Retin-OxTM + nappali krém mellett már 4 új ránctalanító alapozó is 15 faktoros UV-szűrővel óvja bőrét a káros sugaraktól.

A RoC termékek használatával így akár 10 évet is letagadhatna korából! De ugyan ki ne lenne büszke annak a negyven évnek a tapasztalatára egy harmincéves bőrében?

RoC – A megtartott ígéret.

* 12 héten át, napi kétszeri használattal, 25 nő részvételével végzett klinikai vizsgálat alapján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top