Szépüljünk

6 lenyűgöző ajándék illatok, krémek és sminkek mellé

Nem kell sokáig hezitálnod, használd ki, hogy áprilisban sok márka lep meg divatos táskával, ha illatszert vagy kozmetikumokat vásárolsz!

Roberto Cavalli

Minden Roberto Cavalli-illatban ott rejtőzik a fiatalos lendület, ezért ha ezekért az illatokért lelkesedsz, akkor biztosan tetszeni fog az a farmer hátitáska, amelyet most ajándékba kapsz melléjük, bármelyik illatot vásárolod is meg.

Az illat vagy a táska vonz inkább?

Ferré

A Ferré maga a nőiesség és a kifinomultság. Nemcsak a legújabb Rose Princesse-illat, hanem bármelyik Ferré parfüm vásárlása esetén tiéd lehet a nyári kiruccanásaidhoz ideális Ferré táskák egyike.

Az illat vagy a táska vonz inkább?

 

Dsquared2

Ha számodra fontos a modern környezettudatos életmód, ha egyszerre otthon érzed magad a nagyvárosban és a természetben is, akkor biztosan lelkesedsz a márka She Wood-illatáért is. A parfümhöz ajándékba járó farmertáska állandóan veled lehet: az irataidat pont úgy belepakolhatod, mint a piacon vásárolt primőröket.

Az illat vagy a táska vonz inkább?

 

Ed Hardy

Bevállalós vagy? Szereted az embereket meghökkenteni? A 100 milliliteres Ed Hardy-illat mellé ajándékba kapott táska biztosan felhívja magára – és persze rád is – a figyelmet. Egyszerre fiatalos, pimasz és imádni valóan nőies. (Ezt az illatot csak a Douglas parfümériák forgalmazzák!)

Az illat vagy a táska vonz inkább?

 

Biotherm

Ha az illatok mellett a tudatos, természetre épülő, mégis rendkívül modern bőrápolás is fontos számodra, akkor biztosan örülsz a Biotherm ajándékakciójának, melynek keretében a vásárlásodat gyönyörű táskával, neszesszerrel és termékmintákkal hálálják meg. 7900 forintot meghaladó vásárlás esetén neszesszert és a bőrtípusodnak megfelelő mintákat kapsz, ha ennél is többért vásárolsz
(11 900 forint), akkor a táskát is megkapod.

Az illat vagy a táska vonz inkább?

 

Estée Lauder

Április 6-tól a Douglasban három darabból álló neszesszerkollekciót kapsz Estée Lauder krémekkel és -sminktermékekkel „megpakolva”, ha legalább 10 900 forint értékben vásárolsz bármilyen Estée Lauder-terméket. Ha gondolod, a neszesszerekből egyet még a barátnődnek is adhatsz! Ha egy gyönyörű világos válltáskára vágysz inkább, akkor használd ki, hogy az Estée Lauder-üzletekben tavasszal ezzel lepnek meg!

Az illat vagy a táska vonz inkább?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top