Szépüljünk

Frissentartó fólia és ketchup, hírességek bizarr szépségtitkai

Nemzetközi celebek fodrászainak, kozmetikusainak, valamint sminkeseinek legmeglepőbb szépségtippjei, avagy hogyan lesz a ketchupból hajbalzsam.
Frissentartó fólia és ketchup, hírességek bizarr szépségtitkai
A popsikenőcs a legjobb hidratáló?

Nincs szükség méregdrága samponra és luxuskezelésekre ahhoz, hogy a hajad gyönyörű textúrát kapjon és ne szálldosson. Elég az is, ha nedvesen egy luffa fürdőkefére csavarod és úgy szárítod meg. (David Babaii, Gwyneth Palthrow fodrásza)

Kipróbáltuk – használhatóság: 25%

Az elgondolás nem rossz, bár a luffa fürdőkefe beszerzése kicsit megnehezítette a tesztelést, de sikerült megugranunk az akadályt. Ha abból indulunk ki, hogy sokan fekszenek le aludni összetekert vizes hajjal a göndör fürtök reményében, akkor a trükk akár még be is válhat. Időmilliomosoknak mindenképpen, a luffára tekert haj ugyanis még fél óra után sem száradt meg, nekünk pedig ennyi időnk sajnos nincs. 

Ha a szőke hajad az úszómedence klóros vizében zöldes árnyalatúra váltott, hajmosáskor, még samponozás előtt dörzsöld be ketchuppel, hagyd rajta néhány percig, majd mosd le langyos vízzel! (Darren Fowler, Tori Amos és Juliette Binoche fodrásza)

Kipróbáltuk – használhatóság 12%

A kulcsszó: alaposan. Ugyanis, ha nem mosod ki elég alaposan a hajadat, egyrészt ragadni fog, másrészt nem fogsz tudni megszabadulni a spagettiillattól, még a legszuperebb sampon után sem. Bár lehet, hogy azt bebeszéltük magunknak. Ami viszont jó hír, hogy a ketchup után nem volt elektromos a hajunk, így ha másért nem is, ezért biztosan megérte.

Frissentartó fólia és ketchup, hírességek bizarr szépségtitkaiA hátadra úgy viheted fel legegyszerűbben a barnítókrémet, hogy egy hosszú fólia közepére nyomsz belőle egy csíkot, majd a fóliát a két végénél megfogod és ahhoz hasonló mozdulatokkal húzogatod a hátadon, ahogy a törölközőt szoktad. (James Read, „barnító szakember”, aki dolgozott már Mariah Carey-vel, Lady Gagával és Lindsay Lohannal)

Kipróbáltuk – használhatóság 9%

Először is tisztázzuk: aki azt állítja, hogy fóliával elérni a hátunk közepét egyszerűbb, mint megkérni a pasinkat, hogy kenje be, az bolond. Letekertünk egy méter fóliát, ami persze tapad a bőrünkhöz és tekeredett az asztalon. Aztán az utasítás szerint bekentük önbarnítóval, majd megpróbáltuk bekenni a hátunkat. Közben jutott krém a csempére, a bokánkra és a kutyára is. 

A csillámport a legbiztosabban alkoholmentes hajzselével rögzítheted az arcodon és a testeden. A gyors és hatékony eltávolításhoz pedig használj egyszerű ragasztószalagot. (Kabuki, Kylie Minogue, Madonna, Gwen Stefani és Lady Gaga sminkese)

Kipróbáltuk – használhatóság 85%

A titok annyi, hogy pihés, szőrös karon tilos kipróbálni, főleg nem barna, ipari ragasztószalaggal. 

Sminkeltávolításhoz használj intim mosakodógélt, ez ugyanis sokkal kíméletesebb, mint a sminklemosók! (Issidora,  Grace Jones és Sharleen Spiteri sminkese)

Kipróbáltuk – használhatóság 32%

Ha nincs más, akkor ez is megteszi, mert bármi jobb, mint az esti sminkben aludni. De arra nem árt, felkészülni, hogy a mosakodógél semmivel sem csíp kevésbé, mint egy mezei szappan. 

Az új műszempillákat felragasztás előtt csavard egy ceruza köré, hogy kellőképpen fellazuljanak és pontosabban illeszkedjenek majd a szempilláid tövébe! (Ariane Poole,  Lisa Snowden és Tess Daly brit tévés személyiségek sminkese)

Sajnos nem sikerült kipróbálni, mert nem rendelkezünk a műszempilla felragasztásához szükséges szuperképességgel.  De ha bárki megpróbálkozott a trükkel, írja meg tapasztalatait kommentben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top