Szépüljünk

A legjobb arckrém a popsikenőcs

A Baby Bottom Butter nevű terméket – mint ahogy az a nevéből is kiderül – arra tervezték, hogy ápolja a babapopsit és megvédje a fertőzésektől. Kiderült azonban, hogy másra is jó...
A legjobb arckrém a popsikenőcs
2011 a véres ránctalanítás éve

A brit Waitrose üzletláncnál kapható, olcsó kenőcs eladási adatai az elmúlt időszakban túlszárnyalták az összes hidratáló és fiatalító csodakrémét. A terméket a legkülönfélébb korosztályokhoz tartozó nők vásárolják és a többség bizony nem vagy nem kizárólag a gyerekének, hanem saját magának. Az anyukák észrevették ugyanis, hogy krém kiváló hatással van az arcbőrre és felfedezésük az internetnek köszönhetően hamarosan széles körben elterjedt.

A legjobb arckrém a popsikenőcs„Már nem is emlékszem, mi vitt rá arra, hogy az arcomra kenjem, de… Úristen! Ez egy csoda!” – lelkendezett egy anyuka a Mumsnet weboldal fórumán. „Két hete használom folyamatosan, és a bőröm egyre simább, kamaszkorom óta nem volt ilyen. Ez sokkal jobb, mint bármelyik drága arckrém, amit valaha kipróbáltam” – írta egy másik elégedett fogyasztó.

A csodálatos popsikenőcs javarészt olívakivonatot és esszenciális levendulaolajat tartalmaz, parabénektől, színezékektől és petróleumszármazékoktól mentes. Bár a használók el vannak tőle ragadtatva, a szakemberek szkeptikusak. „A nők azért vásárolják a terméket, mert azt gondolják, hogy ettől olyan finom tapintású lesz az arcbőrük, mint a babapopsi. Az igazság azonban az, hogy ez valószínűleg csupán egy jó hidratáló krém és nincs benne semmi különleges” – igyekezett lehűteni a  kedélyeket dr. Patrick Bowler, a Daily Mailnek nyilatkozó plasztikai sebész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top