Szépüljünk

Itt a természetes hatású arcfelvarrás!

A hagyományos arcfelvarrással talán a legnagyobb baj az, hogy a végeredmény gyakran ijesztően természetellenesnek hat. Egy újfajta módszer épp ezt küszöböli ki.
Itt a természetes hatású arcfelvarrás!
A legújabb szépészeti trendek

Az amerikai dr. Sam T. Hamra által kifejlesztett kompozit arcfelvarrás lényege, hogy nem a homlok, illetve a fülek irányába húzzák a bőrt, hanem az áll, az orca és az alsó szemhéj szöveteit állítják vissza az eredeti helyükre.  

Az eljárás a bőr alatt mélyebben fekvő izmokat célozza, ezeket emelik vertikálisan felfelé a megfelelő pontokon, az áll és a nyak vonalában pedig eltávolítják a felesleges zsírt és a lelógó bőrt is. Ezzel a módszerrel kiküszöbölhető a felvarrt arcok esetében gyakran tapasztalható, rémisztő, csontvázszerű hatás. A beavatkozás hosszabb időt vesz igénybe és lassabban is gyógyul, mint egy hagyományos arcfelvarrás, a doktor szerint azonban a természetes hatású végeredmény miatt megéri elviselni a plusz kellemetlenségeket.

Itt a természetes hatású arcfelvarrás!

Dr. Hamra hozzátett ugyanakkor, hogy harmincas éveikben járó nőkön még nem végzi el a műtétet akkor sem, ha azok szívesen megfizetnék. „Nekem nincs szükségem a pénzre, nekik pedig nincs szükségük a beavatkozásra” – fogalmazott a Dallasban praktizáló plasztikai sebész egy sajtónyilatkozatában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top