Szépüljünk

Beyoncé kifehérítette a bőrét?

Beyoncé Knowlest a hét elején kapták lencsevégre a paparazzik, amint Hollywoodban vásárolgatott. A friss képek tanúsága szerint az énekesnő világosszőkére festette a haját, ami nem volt feltétlenül a legjobb döntés.
Beyoncé kifehérítette a bőrét?
Olvass tovább! – Beyoncé megdolgozik a fenekéért

Nem is ez volt azonban a legmeglepőbb a megjelenésében, hanem sokkal inkább az, hogy nem csupán a haja, de a bőre is sokkal világosabb árnyalatúnak tűnt a természetesnél, méghozzá nem csupán az arcán – ami ráfogható lenne például egy túlságosan világos alapozóra –, de a végtagjain is.

Elképzelhető persze, hogy csupán optikai csalódásról van szó, de az sem kizárt, hogy Beyoncé esetleg Jacko nyomdokaiba kívánkozik és világosíttatja a bőrét. A brit Daily Mail által megszólaltatott dr. Sunil Chopra bőrgyógyász, a Londoni Bőrgyógyászati Központ munkatársa szerint jó eséllyel bőrvilágosításról lehet szó, azt azonban ránézésre nem tudta megállapítani, hogy átmeneti, esetleg végleges beavatkozást végeztetett-e magán a sztár.

A szakember elmondta, hogy jelenleg a legfelkapottabb bőrvilágosító anyagok a hidrokinon- és kojisav-tartalmú krémek. A készítmény gátolja a bőr pigmentációjáért felelős enzim működését, a hatása azonban csak átmeneti.

 
Beyoncé kifehérítette a bőrét?
 
Beyoncé kifehérítette a bőrét?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top