Szépüljünk

Étvágycsökkentő szájfény, éjszakai melltámasz – A 6 legértelmetlenebb szépségápolási termék

A szépség kecsegtető ígéretével gyakorlatilag bármilyen terméket el lehet adni. Döbbenetesnek tűnik, de bizony még ezeket is...

Étvágycsökkentő szájfény
A jelenkor szépségiparának „állatorvosi lova” – a maga értelmetlenségében: egy szájfény, mely a gyártó ígérete szerint egyfelől teltebbé, érzékibbé teszi az ajkakat, másfelől pedig a benne található hódiakivonat segítségével csökkenti az étvágyat.

A 6 legértelmetlenebb szépségápolási termék

Mosolymerevítő
Egy távol-keleti fogorvosnő fejlesztette ki ezt az alkalmatosságot azok számára, akik nem elégedettek mosolyuk görbületével vagy szélességével. Az eszköz felhelyezése után a mosoly vagy az annak látszó grimasz állása tökéletes, és nem elhanyagolható módon letörölhetetlen – legalábbis míg a tárgy ki nem kerül a szájból.

A 6 legértelmetlenebb szépségápolási termék

Éjszakai melltámasz
A dekoltázs ráncosodását hivatott megakadályozni az éjszakai melltámasz. A termék többféle méretben és színben is kapható, így a mellbőségünkhöz, valamint az ágyneműnk, a hálóruhánk, esetleg az éjszakára feldobott sminkünk színvilágához leginkább alkalmazkodó darabot is  megtalálhatjuk a készletben.

A 6 legértelmetlenebb szépségápolási termék

Mellnövesztő rágó
Aki pedig szeretne néhány számmal nagyobb melltámaszra váltani, a szikétől viszont fél, a műtét nélküli mellnövelő termékek piacáról válogathat. Ennek egyik merész vadhajtása a rágógumi, amely állítólag olyan növényi eredetű hormonokat tartalmaz, melyek serkentik a mell növekedését és – mintegy „mellékhatásként” – még a libidót is élénkítik.

A 6 legértelmetlenebb szépségápolási termék

Ánuszfehérítő krém
Főleg Egyesült Államokban felkapott hóbort az ánuszfehérítés, melyet nem csupán szépségszalonokban végeztethetnek el az arra affinitást érzők, hanem az e célra kifejlesztett krémekkel akár házilag is. Cél: az ánuszt körülvevő sötétebb árnyalatú karika eltüntetése a sterilebb, ártatlanabb küllem érdekében.

A 6 legértelmetlenebb szépségápolási termék

Intim festék
A szépségipar azoknak is kínál megoldást, akik túlságosan sápadtnak találják a genitáliáikat. Az intim festék a rózsaszín négy különféle árnyalatában kapható, melyeket Marilyn Monroe-ról, Bettie Page-ről, Ginger Rogersről és Audrey Hepburnről neveztek el.

A 6 legértelmetlenebb szépségápolási termék

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top