Szépüljünk

Nem kell többé lemosni a nappali sminket?

A nappal viselt sminket éjszakára kötelező lemosni, legalábbis eddig ez volt a szabály.
Olvasnál még? Kattints a legfrissebb hírekért!

Egy néhány hónappal ezelőtt készült kutatásból kiderült, hogy a nők negyede annyira elégedetlen az arcbőrével, hogy hetente legalább háromszor inkább sminkben alszik, 35 százalékuk pedig kizárólag azért nem teszi ezt, mert tudja, hogy ártana a bőrének. Erre az igényre reagálva az amerikai Bare Escentuals előrukkolt a púderes alapozóval, melyet akár éjszaka is viselhetünk. Nem csupán hogy nem árt a bőrünknek, de egyenesen használ.

Fotó: beut.ie
Fotó: beut.ie

A Bare Minerals Pure Transformation púderes alapozó 70-féle ásványi anyag keveréke: makulátlan fedést biztosít, ugyanakkor könnyebb viselet, mint egy hagyományos alapozó. Nem „rátelepszik” a bőrre, hanem természetes nedvességtartalmával keveredve táplálja azt, serkenti a bőrsejtek megújulását és összehúzza a pórusokat. A párnán pedig nem hagy foltot.

A termék négyféle színárnyalatban létezik és Európában eddig kizárólag az Egyesült Királyságban dobták piacra. Egy tégely ára 45 font, azaz nagyjából 13 600 forint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top