Szépüljünk

Leszerződtetnék Pippa Middleton fenekét

Bár Pippa Middleton vélhetőleg nem így tervezte, de immár híresebb, mint a nővére, Katalin hercegnő. Ami pedig még magánál Pippánál is híresebb, az a feneke.
Olvasnál még? Kattints a rovat legfrissebb híreiért!

Vilmos herceg sógornőjének formás hátsó felére Usher is felfigyelt. Az amerikai R’n’B sztár, Usher a közeljövőben saját fehérneműmárkát indít, amihez Pippa Middletont szeretné felkérni modellnek. „Nem hinném, hogy jelenleg létezik szebb, lenyűgözőbb és gyakrabban emlegetett nő a világon. Heteken belül felkeresem őt, és egyeztetek vele egy találkozót még erre a nyárra” – ismertette ambiciózus terveit Usher a brit Look magazinnak adott nyilatkozatában.

Leszerződtetnék Pippa Middleton fenekét
Leszerződtetnék Pippa Middleton fenekét

Leszerződtetnék Pippa Middleton fenekétA sztár ugyanitt leszögezte, hogy tisztában van azzal, hogy Pippát jelenleg sokan meg akarják szerezni, az esetleges együttműködés pedig nem lenne olcsó, ő azonban a siker érdekében hajlandó lenne szinte bármekkora összeget kifizetni a Middleton lánynak.

Pippa Middleton egyelőre semmilyen formában nem reagált az ajánlatra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top