Szépüljünk

Megrohanták a boltokat a koffeines csodaszerért

Nők ezrei állnak sorba egy kozmetikai újításért. A koffeinre alapozott gyógykúra ugyanis eltünteti a szarkalábakat, a sötét karikákat és a szem alatti táskákat.

Az új, koffeintartalmú termék állítólag szuperhatékony a szem szépséghibáival szemben, és évekkel fiatalítja használóit. Az újdonság tulajdonképpen egy szemkörnyéken alkalmazható fémgolyós masszírozófejjel ellátott csodaszer, amelynek fő hatóanyaga a koffein. A kozmetikumra négyezren várakoznak az Egyesült Királyságban.

Amerikában korábban már internetes pánikot okozott az újdonság: a Tyra Banks Show-ban sugárzott bemutatót követően két órán belül eladták az összes készleten lévő terméket. Mondjuk a forgalmazók tutira mentek, hiszen olyan sztárok adják a nevüket a kampányhoz, mint Jennifer Aniston, aki azt mondja, neki nagyon bevált a koffeines szemkütyü.

Előtte
Előtte
Utána
Utána

A szépségszakértők szerint egyébként felfutóban vannak a hasonló, masszírozó golyócskával ellátott koffeines termékek, amelyek elsősorban a vérkeringést stimulálják a szem körüli mikrokapillárisokban. A masszírozófej pedig beindítja a nyirokkeringést, ami enyhíti a szem puffadtságát.

Mielőtt bárki a szívéhez kapna, hogy ezentúl majd felesleges lesz kozmetikushoz járnunk, más kozmetikai szakemberek véleménye szerint azért nincs ebben akkora csoda: a nőknek jólesik a masszírozó fémgolyócska hűsítő érzete, de a hagyományos kézi arcmasszázst bizonyára nem helyettesíti ez a termék sem. Nem beszélve a kényeztető érzésről, amit egy színvonalas kezelés jelent.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top