Szépüljünk

Nászút helyett inkább plasztikáztatott

Mindenki a legjobb formáját akarja mutatni az esküvőjén, de néhányan akár extrém áldozatokra is képesek ezért. Például lemondanak a nászútról, hogy kifizethessék a drága műtétet.
Elégedetten próbálgatja a ruhákat
Elégedetten próbálgatja a ruhákat
Fotó: dailymail.co.uk

Amikor a barátja megkérte Linsey Ray kezét, a 26 éves, egygyermekes, kaliforniai anyuka elhatározta, hogy befizet egy 20 ezer dollár (4,6 millió forint) értékű has- és mellplasztikára. Ez körülbelül akkora kiadást jelent a párnak, mint az egész esküvő, de a fiatal nő a lehető legtöbbet szeretné kihozni magából a nagy napra, ezért inkább a nászútról is lemondott.

Linsey korábban elszántan diétázott és edzett, hogy megszabaduljon a szülés után felhalmozódott túlsúlytól. A fogyókúra sikeres volt, hiszen 110 kilóról 70 kilóra fogyott le. A bőre azonban nem tudta követni a drasztikus alakváltozást és nagyon megnyúlt. A fiatal nő úgy gondolta, csak akkor lesz elégedett, ha megoperáltatja magát.

Linsey hat héttel a plasztika után elégedetten nyilatkozott a végeredményről: „Boldog vagyok az új alakommal. Tudom, hogy nagyszerűen fogok festeni a ruhámban. Már alig várom, hogy elkezdődjenek a ruhapróbák. Azt szeretném, hogy életem legkülönlegesebb napján úgy érezzem magam, mint egy hercegnő.”

A fiatal nőhöz hasonlóan egyébként egyre több menyasszony fekszik kés alá, hogy a nagy napon legjobb formájukat mutassák. Araplasztika (Bridalplasty) címmel még egy valóságshow-t is létrehoztak az Egyesült Államokban, amelyben menyasszonyok átalakulását kísérik végig.

 
Linsey plasztika előtt...
Linsey plasztika előtt…
Fotó: dailymail.co.uk
 
... és után
…és után
Fotó: dailymail.co.uk

 

Linsey plasztikai sebésze megerősítette, hogy egyre jobban terjed a trend: nála havonta úgy öt, esküvő előtt álló nő is bejelentkezik, és akár 15 ezer fontot (5 millió forintot) is költenek operációkra. „Ez nagyon sok pénz – nyilatkozta az orvos, dr. Lawton. – Ezért igyekszünk megbizonyosodni róla, hogy a páciensek saját magukért teszik mindezt, nem csak azért, hogy például a vőlegényüknek vagy másoknak jobban tetsszenek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top