Szépüljünk

Két óra alatt lebarnítja a lábakat a csodaharisnya

A spéci harisnya praktikusnak tűnik, ha gyorsan szeretnénk barna lábakat. Azért arra is gondolni kell, hogy deréktól felfelé lesz némi kontraszt.
Előtte és utána...
Előtte és utána…
Fotó: dailymail.co.uk

Egyszerű módját kínálja az UV-mentes barnulásnak egy új harisnyanadrág, amelynek kétórás viselésével állítólag egyenletes, napbarnított bőrszín érhető el. A különleges, mikroszálas ruhadarabot csak fel kell húzni, és azonnal egy speciális barnító anyagot bocsát ki magából. Használat után pedig kimosható és hagyományos harisnyaként hordható. A körültekintő gyártók egy pár kesztyűt is csomagoltak hozzá, hogy a harisnya levételekor ne legyen foltos a kéz.

És nem csak a barnulni vágyókra gondoltak a márka tulajdonosai: egy másik termékük, a koffeintartalmú harisnya ugyanis a narancsbőrüktől megszabadulni vágyó hölgyeknek kínál hatékony megoldást. Állítólag három hét alatt 2 centivel is csökkenti a combok körfogatát, miközben a bőrt szemmel láthatóan simábbá teszi.

A bőrsimító csodaterméket hármas csomagokban lehet megvenni 25 fontért (körülbelül 9 ezer forintért), a barnító harisnya pedig 8 fontba (2800 forintba) kerül a brit webáruházakban.

Azt sajnos nem tudjuk, mennyire intenzív a barnító anyag, meddig tart a szín, és vajon mi történik, ha valaki például véletlenül elalszik a barnító harisnyában…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top