Szépüljünk

Ez a világ legszexibb sminkje?

Ha Dita von Teese valamit kitalál, akkor szinte biztosak lehetünk benne, hogy annak valami köze lesz a szépséghez és a szexhez.

Ez a világ legszexibb sminkje?Dita nemrég rukkolt ki új illatával, a Ditával, a közelmúltban elkezdett egy szépségtanácsadó könyvet írni, most pedig kihozta az első sminkkollekcióját. Mivel Dita jelszava az, hogy „Glamúr mindenekfelett”, a sminkek biztosan nem fognak csalódást okozni.

A kollekció olyan nőknek szól, akik hasonlóan csábítóan szeretnének kinézni, mint Dita, anélkül, hogy egy vagyont kéne kiadniuk személyi sminkesre, ahogyan a táncosnő nyilvánvalóan teszi. A kollekciót, amely egyébként teljes körű termékpaletta, a német Art Deco gyártja, ez pedig szintén garancia arra, hogy ne legyen baj a sminkekkel.

Ezekkel az alapozókkal, szemfestékekkel, pirosítókkal és rúzsokkal elvileg Dita tökéletesen sminkelt arcát állíthatjuk elő, ha van egy kis türelmünk és kézügyességünk. „Úgy gondolom, hogy bárki lehet gyönyörű a megfelelő eszközökkel és gyakorlattal” – mondja Dita, aki nem úgy, mint példaképe, Marilyn Monroe, szívesen osztja meg szépségtitkait a rajongókkal.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top