Szépüljünk

Kiderült, mit rejteget Beckhamné

A stílusikon praktikus okokból hord hatalmas, sötét napszemüveget.

Victoria Beckhamet kifejezetten ritkán látni napszemüveg nélkül, eddig azonban azt hihettük, hogy csupán divatból hordja ezeket. Legalábbis mivel álcázásra esetében már alkalmatlan, szemüvegben ugyanis szinte már könnyebb felismerni, mint anélkül…

Forrás: dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk

 

A minap azonban kiderült, hogy praktikus oka is van az állandó napszemüveg-viselésnek. Történt ugyanis, hogy Victoria egy 11 órás repülőutat követően azonnal egy elegáns londoni áruházba ment vásárolgatni. A helyszínre a szokásos napszemüvegében érkezett, ám odabenn levette azt, hogy rendesen lássa a ruhákat. A lesifotósok persze ekkor is készítettek róla néhány felvételt, melyeken jól látszanak a szeme alatti sötét táskák. Vélhetőleg tehát ezeket rejtegeti a szemüveg mögött.

A híresség egyébként Twitter-oldalán tanácsot is adott rajongóinak, hogyan kerülhetik el a legegyszerűbben, hogy egy hosszú repülőút nyomot hagyjon az arcukon: „A rutinápolás után kenj fel egy réteg babaolajat is az arcodra! Védi és nedvesen tartja a bőrt repülés közben.”
Úgy tűnik azonban, a sötét karikák ellen ez sem válik be…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top