Szépüljünk

2013 körömtrendje: a bőrhatású lakkozás

A bársonykörmöknek befellegzett. Jövőre a bőrhatású körömlakk lesz a menő.

Körömlakkok terén viszonylag nehéz teljesen újat mutatni, a Nails Inc brit márka azonban olyan termékkel rukkol elő hamarosan, amely valóban újdonságot jelent: jön a bőrhatású körömlakk.

Bőr hatás
Bőrhatás

 

A lakk állaga ugyanolyan, mint a hagyományos körömlakkoké, azonban ha megszárad, olyan felületet képez a körmökön, mintha azt fekete bőr borítaná. Aki még tovább fokozná a rockos hatást, az halálfejes körömmatricát is vásárolhat a lakkhoz.

A terméket e hónap közepétől kezdik árusítani Angliában, és máris több ezren vannak várólistán, akik meg akarják vásárolni. A legkevésbé sem kizárt, hogy a bőrhatású manikűr a jövő év egyik meghatározó körömdivatja lesz, és felváltja majd a kígyóbőr– és a bársonymanikűrt.

Te kipróbálnád?

 

 

ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

2013 körömtrendje: a bőr hatású lakkozás

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top