Szépüljünk

Gyémántporral fiatalít az új csodakrém

Állítólag az űrhajósoknak bevált...

Gyémántporral fiatalít az új csodakrémPlasztikai sebészek, valamint az amerikai űrkutatási hivatal tudósai is részt vettek a legújabb öregedésgátló kence kifejlesztésében, melyet a gyártó állítása szerint még űrhajósok bőrén is teszteltek a világűrben.

A készítmény a „kötelező” kollagén és hialuronsav mellett fekete gyémántport is tartalmaz. Az ismertető szerint a krém mélyebbre hatol a bőr rétegeiben, mint más fiatalító kencék, a gyémántrészecskék pedig csökkentik az öregedés jeleit, és egészségesebbé, ragyogóbbá teszik a bőrt. A terméket kezdettől fogva úgy tervezték, hogy szélsőséges körülmények közt is megállja a helyét, és csökkentse a környezeti behatások okozta károkat a bőrben.   

Hogy valóban ez a kence-e a fiatalság elixírje, az hosszabb távon derülhet csak ki, mindenesetre az árát már ma is megkérik: tégelyenként 599 angol fontba, vagyis 205 000 forintba kerül. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top