Szépüljünk

Eltünteti a szem alatti táskákat az új csodakezelés

Sajnos egyáltalán nem veszélytelen…

Mindössze 10 perc alatt elvégezhető az az újfajta szépészeti eljárás, melynek során a szem alatti táskákat és karikákat egy speciális töltőanyag segítségével tüntetik el. A beavatkozás 600-1000 dollárba, vagyis 140 000-230 000 forintba kerül, az eredmény pedig hosszú távra szól.

Előtte-utána

Előtte-utána

Forrás: dailymail.co.uk

A szakemberek azonban arra figyelmeztetnek, hogy a procedúra egyáltalán nem kockázatmentes. Még hagyján, hogy a szemek bedagadhatnak, könnyezhetnek, illetve véraláfutások keletkezhetnek, az azonban már meglehetősen ijesztő, hogy ha az injekció blokkolja a retina központi ereit, akár vakságot is okozhat.

A fiatalosabb külsőre vágyó nőket azonban ez nem tartja vissza: az amerikai szépészeti klinikákon szinte futószalagon végzik a csodakezelést. A páciensek beszámolói szerint a beavatkozás valóban teljesen fájdalommentes és látványos eredménnyel jár. Kérdés, hogy megéri-e a kockázatot?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top