Szépüljünk

Félmeztelenül pózolnak a tablóképükön cseh diákok

Nézd meg, szerinted a jó ízlés határain belül maradtak-e a végzősök, vagy ez már nem vagányság, hanem valami egészen más.
Meztelenül pózolnak a tablóképükön cseh diákok

Minden eddiginél vadabb ötlettel dobta fel a tablóját egy cseh osztály: pucér felsőtesttel, festékkel lelocsolva fotóztatták magukat – írja a szlovák bumm.sk. Még érdekesebb, hogy a nyolcezer lakosú Sedlčany nevű településen élők pozitívan fogadták a merész tablót, sőt sem a szülők, sem az igazgató nem emeltek szót ellene.

Fotók: bumm.sk
Fotók: bumm.sk

„A szülők nem problémáztak, a fotós lelkes volt. Sok ember mondta nekünk, hogy nagyon szép a tablónk” – nyilatkozta Veronika Papežová, az osztály egyik tanulója. Mielőtt belevágtak volna, rengeteg tablót végignéztek, de ehhez hasonlót nem találtak. „Mivel eredetiek és elszálltak vagyunk, belevágtunk” – mondta a lány, aki szerint az osztályból sem tiltakozott a terv ellen senki. A vetkőzésbe még az osztályfőnök is beszállt, aki egyébként az igazgató fia.

Meztelenül pózolnak a tablóképükön cseh diákok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top