Szépüljünk

A nőknek életük során 150 frizurájuk van

Van, aki minden egyes fodrászlátogatáskor frizurát változtat.

Míg egy férfinak életében általában csak 5 különféle frizurája van, addig egy nő 150-félét próbál ki élete során. A 150 frizura nagyjából 100 hajstílusból és 50 különféle színárnyalatból adódik össze. A 15 és 65 év közötti korosztály évente általában kétszer vágat új frizurát és egyszer vált hajszínt – állítja egy kutatás.

A legtöbb nő egyszerűen azért változtat frizurát, mert megunja azt, amit épp visel, de a hírességek hajviseletei is sokakat befolyásolnak. Emellett az életben bekövetkezett jelentős változások, például a házasságkötés, egy baba születése, vagy épp egy válás is gyakran vezetnek frizuraváltáshoz.

A nőknek életük során 150 frizurájuk van

Húszból egy nő minden alkalommal, amikor fodrászhoz megy, más és más frizurát csináltat. A nők 15 százaléka viszont legalább öt évig, 14 százalék pedig akár több mint egy évtizeden át is ugyanolyan hajat visel.

Minden harmadik nővel megtörtént már, hogy az új frizurája annyira rosszul sikerült, hogy pár napon belül ismét változtatott rajta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top