Szépüljünk

Belehalt a plasztikai műtétbe a szépségkirálynő

Nem is akarta elvégeztetni a beavatkozást.

Egy 19 éves ecuadori orvostanhallgató, Catherine Canto tavaly októberben nyerte meg a Duran királynője nevű szépségversenyt hazájában. A címéhez többek között egy új autót, egy táblagépet, valamint egy plasztikai beavatkozást is kapott ajándékba.

Catherine nem szeretett volna plasztikáztatni, annak ellenére sem, hogy a szépségverseny zsűrije kissé túlsúlyosnak titulálta. Úgy gondolta, testmozgással adja le a felesleges kilókat, a plasztikai beavatkozást pedig inkább elajándékozza valakinek. A plasztikai sebész azonban addig hívogatta, míg végül igent mondott a zsírleszívásra.

Belehalt a zsírleszívásba a szépségkirálynő

A műtétre január 10-én, egy magánklinikán került sor. Catherine meghalt a műtőasztalon. Az ügyvédjét úgy tájékoztatták, hogy agyödémát kapott, ám a családjának a kórház személyzete azt mondta, hogy szívrohama volt. Egyelőre nem tudni mi az igazság, a jogi képviselő további vizsgálatokat kért.

Világszerte bevett gyakorlat a szépségkirálynők plasztikázása, ami alapvetően egy agyrém. Tavaly mi is beszámoltunk a 18 éves May Myat Noe történetéről, aki májusban nyerte meg a Miss Asia Pacific World szépségversenyt. A burmai lányt ezt követően a verseny szervezői arra akarták rávenni, hogy fogadja el a számára ajándékként felajánlott mellnagyobbító műtétet. A lány azonban nemet mondott a plasztikára, a szervezők pedig emiatt megfosztották szépségkirálynői címétől. Bárcsak hasonlóképp kiállt volna a nemleges válasz mellett az ecuadori szépségkirálynő is, akinek tényleg semmi szüksége nem volt plasztikai beavatkozásra és ezt nagyon jól tudta ő maga is.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top