Szépüljünk

Ugyanazon a szépségversenyen indult anya és lánya – fotók

A 16 éves Misha Grimes több szépségversenyen is részt vett már. Nemrégiben 53 éves édesanyja, Kasha is kedvet kapott a versenyzéshez.

Február elején mindketten elindultak a Galaxy UK szépségversenyen: Misha a tini, míg Kasha a férjes asszonyoknak fenntartott Mrs kategóriában. Egyaránt sikeresen szerepeltek: a lány második udvarhölgy, míg az édesanyja első udvarhölgy lett a saját kategóriájában.

Misha elárulta: az édesanyjával gyakran testvéreknek nézik őket és mindig furcsán néznek rájuk, mikor elárulják, hogy ők valójában anya és lánya. A fiatal lány abban reménykedik, hogy ő is olyan jól néz majd ki az ötvenes éveiben, mint most az anyukája.

Egy napon nyert szépségversenyt anya és lánya

Kasha mindig is támogatta a lányát a versenyzésben, és inspiráló volt a számára, hogy látta, miképp változott az élete, hogyan nőtt meg az önbizalma az elért sikerek hatására. Az asszony nem bánta meg, hogy maga is belevágott a szépségversenyzésbe, és nagyon élvezi az új hobbiját.

A Mrs Galaxy UK kategóriában egyébként Kasha volt a legidősebb versenyző, a mezőnyben több huszonéves férjes asszony is indult, akiket végül azonban sikerült maga mögé utasítania.

Kasha szeretne változtatni a szépségversenyekkel kapcsolatos sztereotípiákon, mivel meglátása szerint ezeknek a megmérettetéseknek rengeteg pozitív hatásuk van. Ő például úgy érzi, újra él, és a lányával közös versenyzés közelebb is hozta őket egymáshoz.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top