Szépüljünk

Tetoválással kapta vissza melleit a nő – fotók

Gyönyörű tetoválás adta vissza a masztektómián átesett nő önbizalmát. Egy művész csodás alkotással borította be a bátor nő melleit.

Egy masztektómián átesett nő mindkét mellét eltávolították. Ahhoz, hogy a sajnos nem túl szép sebhelyeket eltüntesse, egy tetoválóművészhez fordult. A nő végül maga sem akarta elhinni, hogy milyen csodákra képes a jól sikerült alkotás.

Mim d’Abbs tetoválót e-mailben kereste meg egy mellrákot legyőző nő, hogy tudna-e neki tervet készíteni a műtéti hegek eltakarására. A 21 éve a szakmájában dolgozó művésztől már több hegeltakarást kértek, ám ez volt az első ilyen jellegű munkája. A melleket takaró minta végül a liliom és lótusz keresztezéséből alakult virág lett. Az ausztrál tetoválót érzelmileg is megérintette a feladat, hiszen egy barátját vesztette el korábban a mellrák miatt. Miután elkészült a csodás tetoválás, mindketten egyetértettek abban, hogy a képeket közkinccsé kell tenni, hogy minél több masztektómián átesett nőnek üzenjenek vele: a túlélők büszkék is lehetnek sebhelyeikre.

Tetoválással kapta vissza melleit a nőForrás: Mirror

Ma nagyon különlegeset tetováltam. Köszönöm az ügyfelemnek, hogy megmutathatom az embereknek, mit tesz a művészet a bőrrel” – írta a tetoválóművész a közösségi oldalán, ahol a fotókat is közzé tette. A poszt gyorsan körbejárta a netet. Az egyik hozzászóló például ezt írta: Általában nem kedvelem a tetoválásokat, de ez tényleg művészet, hiszen segített ennek a hölgynek, hogy szépnek érezhesse magát.” Míg egy másik így reagált a fotókra: “Szépséges! Előkelő és szexi!”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top