Szépüljünk

Ráncai miatt szégyenítették meg az anyukát – zseniálisan vágott vissza

"Mi a fene baj van azzal, ha egy nő a korának megfelelően néz ki?" – tette fel a kérdést az édesanya, akinek Facebook-posztját mára több tízezren osztották meg.

Amikor néhány nappal ezelőtt elindult a reptérre, a kanadai édesanya még nem tudta, hogy néhány órával később netes sztár lesz. Pedig az lett: a véletlennek, egy rámenős eladónak és saját, frappáns válaszainak köszönhetően. Posztjában, amit néhány nap alatt negyvenezren osztottak meg, Annick Robinson elárulja, alapvetően nem szokott megállni, ha leszólítják, most azonban kivételt tett valamiért.

“A srác nagyon kedves volt. Miközben valami szappant igyekezett rám sózni – természetesen horroráron – egyfolytában bókolt nekem. Olyasmiket mondott, hogy milyen fitt vagyok és fiatalos, majd gyorsan hozzátette, ha nem szeretném, hogy a szemem körül lévő ráncok csúnyán elmélyüljenek, már most el kell kezdenem a megfelelő készítményekkel ápolni.”

Annick azt írja, ez volt az a pillanat, amikor eldöntötte, nem hagyja magát. “Visszakérdeztem, hogy mégis mi baja van azzal, ha egy negyvenes nő negyvenes nőnek néz ki – írja az egygyermekes édesanya, majd elárulja, kérdése meglepte a fiatal férfit. – Persze nem válaszolt. Helyette a nevetőráncaimról és a szemem alatt lévő táskákról kezdett magyarázni, és ajánlgatni kezdett egy krémet, ami 15 perc alatt eltüntetné őket.”

Ráncai miatt szégyenítették meg az anyukát – zseniálisan vágott vissza

Annick nem kért a krémből, és saját bevallása szerint elege lett abból, hogy a férfi a korával, illetve az öregedése látványosabb jeleivel igyekszik őt sakkban tartani. “Ez volt az a pillanat, mikor elmondtam neki, hogy a kétéves lányom miatt nagyjából két éve nem aludtam egy jót, és hogy ez nyomot hagyott az arcomon. Meg azt is, hogy a férjemmel imádunk nevetni, ami szintén nem múlik el nyomtalanul.”

Az édesanya, akit ekkorra már többen körbeálltak, hogy hallják, amit mond, azzal zárta kirohanását, hogy elmondja, egyáltalán nem tartja helyesnek, hogy valaki azzal próbáljon meg értékesíteni egy terméket, hogy rossz érzést kelt másban olyasmi miatt, ami egyébként teljesen természetes.

 Olvass még több cikket a szépséggel kapcsolatban az NLCafén: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top