Szépüljünk

Lilától a vörösig – Milyen színű haj illik hozzád?

Ebből a kvízből nem az fog kiderülni, hogy legközelebb barna, vagy inkább sötétszőke legyen a hajad, hanem az, hogy a személyiségedhez milyen igazán élénk színűre érdemes festetned a hajad!

Gondoltál már arra, hogy milyen lenne, ha kék, zöld vagy sárga színben ragyogna a hajad? Persze elsőre idegennek tűnhet az ötlet, de egyre divatosabbak az élénk színre festett frizurák. Egy nyitott közösségben, hidd el, senki nem fog megbámulni azért, mert halványkék árnyalatú frizurával jelensz meg. Persze a brutálisnak tűnő sárgához bizony kell bátorság! Kvízünkből kiderül, hogy melyik vagány hajszín illik hozzád igazán!

Tipp: Ha végképp bizonytalan vagy az új hajszínt illetően, a sztárfodrászok a következő tippre esküsznek: vedd elő a gyerekkori képedet, és nézd meg jól a hajszínedet, ami akkor jól állt, az nagy valószínűséggel most is bevethető, és jól is fog állni!

Hagyományos hajszínben gondolkodsz? Ebből a kvízünkből azt tudod meg, hogy érdemes-e vörösről szőkére váltanod…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top