Szépüljünk

Arcápolási trükk, amivel a japán nők elkerülik a ráncosodást

Megfigyeltétek már, hogy a japán nők alig ráncosodnak? Biztosan nagyrészt a genetikai labda is az ő térfelükön pattog, de azért az is valószínűsíthető, hogy a gondos és alapos arcápolási rutinnak is sok köze van hozzá, hogy ilyen szépen megőrzik bőrük fiatalságát.

Az ausztrál Byrdie Beauty magazin suttogott a világba a minap egy trükköt, ami állítólag nagyban hozzájárul, hogy kevésbé ráncosodnak a felkelő nap országának hölgyei.

Az egész lényege az, hogy nem mindegy, melyik ujjainkat használjuk az arctisztító krém/gél/miegymás bemasszírozására. Hiba, ha ehhez a művelethez a hüvelyk- és mutatóujjunkat használjuk, ugyanis ezekkel tudunk  a legnagyobb erőt kifejteni, a feleslegesen nagy erőkifejtés pedig ráncosodást okozhat. Gondoljunk bele, az arctisztítás végül is olyan folyamat, amit naponta legalább kétszer elvégzünk, életünk minden egyes napján. Ha pedig sokáig gyűrögetünk valamit egy irányba, az előbb-utóbb megadja magát.

A megoldásról itt olvashatsz bővebben »

Arcápolási trükk, amivel a japán nők elkerülik a ráncosodást

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top