Szépüljünk

Korrekt korrektorok – top 10-es lista a hibátlan arcbőrért

Sőt, mivel csak úgy tobzódunk e téren a szuper termékekben, még kettőt pluszban belecsempésztünk a listába.

Egy kis korrekcióra ugyanis (szinte) mindenkinek szüksége van, mázlista az, aki a tinikor beköszöntét követően is meg tudja őrizni makulátlan arcbőrét, és még a szeme alatt sem jelennek meg karikák – még egy átdorbézolt éjszaka után sem.

Szóval a fenti, meglehetősen szűk csapat tagjait ha kizárjuk, maradunk mi, a többi 99%-nyi csaj, akik esetében nem biztos, hogy az alapozó mindent elfed, amit kell. Ilyenkor pedig jól jön egy korrektor, ami legalább a lenti ismérveknek megfelel:

  • jól fed,
  • jól építhető,
  • nem ül bele ráncokba,
  • kellemes viselni, mert nem is érezni, hogy felkentük,
  • kapható a megfelelő árnyalatban.

Azt persze érdemes előre átgondolni, hogy mire akarjuk használni: pattik elfedésére vagy a szemkörnyékre? Még a legjobb, karikás szemeket elvarázsoló korrektornak is meggyűlhet a baja az aknékkal és pattikkal, egy gyulladáscsökkentő anyagot is tartalmazó fedő stift pedig épp fordítva van ezzel a dologgal.

A Krémmánia Magazin listájában találtok mindkét típusra tippeket, és figyeltünk arra, hogy ár tekintetében is változatos legyen a mezőny. »

Korrekt korrektorok - TOP10-es lista a hibátlan arcbőrért

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top