Szépüljünk

5 szuper szemöldökfesték

A szemöldök az egyik legmeghatározóbb arcvonás. Ha a genetikai lottón nem nyertél tökéletes árnyalatú és ívű szemöldököt, vagy esetleg túlszedted azt, akkor jönnek jól a szemöldökfestékek. Például ezek.

Revlon Brow Fantasy szemöldökceruza

5 szuper szemöldökfesték

A Brow Fantasy lehetővé teszi, hogy intenzívebb vagy lágyabb formát adj a szemöldöködnek. A szemöldök növekedésével megegyezően töltsd a szemöldököt a ceruza segítségével, majd húzd végig a géllel, és hagyd megszáradni! 

AVON Mark Szemöldökformázó készlet

5 szuper szemöldökfesték

Formázd szemöldöködet professzionális szinten! A vaksszal fixálhatod, míg a púderrel színezheted, korrigálhatod a szemöldököd.

Maybelline Eye Studio Master Shape szemöldökceruza

5 szuper szemöldökfesték

A festék természetes vakszösszetétele finom színpigmenteket tartalmaz, így lehetővé teszi a szemöldök egyszerű kiszínezését. A kis fésűvel aztán egyenletes hatásúra fésülheted a szemöldököd szálait.

Catrice Szemöldökápoló készlet

5 szuper szemöldökfesték

Két árnyalatú púder a sötétebb és a világosabb szemöldökhöz, ráadásul szemöldökcsipesz, ecset és tükör is jár hozzá. Mindegy egyben.

Yves Rocher Couleurs Nature szemöldökceruza

5 szuper szemöldökfesték

A szemöldök újrarajzolttá, a tekintet szabályossá és megemeltté válik. Enyhén púderes ceruzabél, ami tökéletesen csúszik, és homogén vonást tesz lehetővé a szemöldök újrarajzolása és szabályossá tétele érdekében. Profilozott kefe, ami lehetővé teszi a kapott eredmény tompítását, lágyítását és a szemöldök megfegyelmezését. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top