Szépüljünk

Legyen fekete a fogkrémed!

A fekete fogkrém ugyan ellentmondásosnak tűnhet, mégis ez az egyik legaktuálisabb trend a fogápolásban. Nem véletlenül.

Curaprox Black is White fogkrém

Legyen fekete a fogkrémed!

Az aktív szén részecskék “mint egy porszívó”, egyszerűen elnyelik a szennyeződéseket és pigmentrészecskéket. Az aktív szén anélkül távolítja el a szennyeződéseket, hogy koptatná a fogzománcot és semmilyen kémiai fehérítő anyagot nem tartalmaz. Magába szívja az elszíneződést okozó részecskéket, és finoman eltünteti őket. Különösen a tea, kávé, nikotin és vörösbor okozta elszíneződéseket. Az aktív szén fehérítő ereje kiegészül egy optikai hatással is: egy kékes filmréteg szűrőként csökkenti a sárgás elszíneződést. Emiatt tűnnek a fogak még fehérebbnek kémiai anyagok használata nélkül. 

Manna fluoridmentes fekete fogkrém

Legyen fekete a fogkrémed!

Titka a 100%-ban természetes orvosi szén, melyet Ázsiában már hosszú ideje használnak fogtisztításra. Ha korábban nem használtál még natúr fogkrémet, jó, ha tudod: meglepően más élmény lehet, mint a korábban tapasztaltak, hiszen kevésbé habzanak. Cserébe olyan szilárd dörzsanyagokkal van tele, mint a kalcium-karbonát és a kovasav, amik eltérő szemcsézettségükkel sokoldalúan tisztítják fogaidat, és selymessé teszik a fogkrémedet. Az éjfekete különlegesség ízéről és mennyeien tiszta illatáról természetes citromillóolaj gondoskodik

Argital Dentie és propolisz fogkrém

Legyen fekete a fogkrémed!

Miközben a hagyományos fogkrémek tisztító hatásukat dörzsöléssel fejtik ki, addig az Argital fogkrémekben található agyag erős abszorbeáló hatással rendelkezik, nem károsítja a fogzománcot, ásványi sói és nyomelemei erősítik az ínyt. Kifejezett fogfehérítő, intenzív ínyösszehúzó, vérzéscsillapító hatású termék, megelőzi a fogszuvasodást és a dentális plakkok kialakulását.

Ecodenta Extra Black fogkrém

Legyen fekete a fogkrémed!

A fekete fehérítő fogkrém az aktív szén, valamint innovatív összetevője, az úgynevezett Teavigo segítségével eltünteti a lepedéket, gyengéd antibakteriális hatása van, és tiszta, friss érzetet hagy maga után. 

LUSH Boom fogtabletta

Legyen fekete a fogkrémed!

Az élet kiszámíthatatlan, de a kínai zöld tea és a faszén garantáltan bomba jó formába hoz. Harapj szét egyet, és add át magad a tengeri só, az ánizs, a fekete bors és a fűszeres kóla kirobbanó erejének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top