Szépüljünk

Legyél büszke a csípőd körüli hullámzásra!

Lassan a teljes női testet lefedjük azzal, hogy az Instagramon a lányok testük éppen melyik, eddig eléggé ki nem hangsúlyozott zugára hívják fel a figyelmet. A combok közötti rés és a bikinihíd után itt az újabb, de sokkal szimpatikusabb őrület: ne takargassuk, legyünk büszkék a csípőtől induló és a combunknál végződő hullámvasútra!

Valószínűleg nem kell sok nőnek magyarázni, hogy a csípőnk a combunkban nem egy tökéletes, enyhén boltíves vonalban folytatódik, hanem bizony egy kisebb hullámzás teszi izgalmassá az itteni terepviszonyokat. Ezeket lehet takargatnivaló zsírpárnákként felfogni, meg olyan kínos, félig mesterséges domborulatokként, amelyek kialakításában az alsónemű is rendesen kiveszi a részét. Ezek a hullámok különösen a testhez tapadó ruha és a leggingsek esetében jutnak nagyobb figyelemhez. 

Ennél is jobban csak most kerülnek reflektorfénybe, hogy elindult az Instán a #hipdips-mozgalom, amelynek során nincs többé takargatás: a lányok büszkén mutogatják a kidomborodó extra íveket. 

Íme néhány remek fotó róluk:

#bomb #ass #pussy Finally learning to love my #hipdips

WhiteGirlWasted (@whitegirlwasted_0) által megosztott bejegyzés,

 

I just read an article about #hipdips and realized I'm not the only weirdo with non round hips out there!

????Megan McKay???? (@rainbowmegz) által megosztott bejegyzés,

 

 

At least a 30 pound difference between these two photos. . I honestly don't even weigh myself often at all. I pay more attention to how I feel and what my body is capable of. . Instead of focusing on numbers on a scale I focus on pushing my body to be able to do things that I couldn't do before. . To lift 5 more pounds than last week. Get one more rep. Run 10 seconds faster. Stretch a little further past my toes. Hold a hand stand for a second longer. . Stop obsessing over the scale or what size your pants are. . Focus on making yourself better and you will learn to love the transformation that will follow and appreciate your body for what it can do. . Transformations are about growing. I'm proud of how far I've come. ✌???????????????? @1stPhorm #NeverSettle

Abbey Way (@absolutelyabbey11) által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top