Szépüljünk

Eltörték a plasztikafüggő nő állkapcsát – fotó

Pixee Fox a fejébe vette, hogy úgy fog kinézni, mint egy szuperhős, és ezért brutális eljárásoknak is hajlandó alávetni magát.

Több mint száz plasztikai műtéten van túl a 27 éves Pixee Fox, többek között négy mellplasztikán, zsírleszívásokon, fenéknagyobbító műtéten, de eltávolíttatta hat bordáját is. Az orrát és a füleit pedig a Disney-hercegnőkéhez hasonló formájúra műttette.

Direkt eltörette az állkapcsát a plasztikafüggő nő
Bármilyen brutális beavatkozást bevállal a plasztikafüggő nő

A nő a fejébe vette, hogy úgy akar kinézi, mint egy szuperhős. Ennek érdekében nem riadt vissza attól sem, hogy Wonder Womanéhez hasonló állkapcsot plasztikáztasson. A Dél-Koreában elvégzett beavatkozás során konkrétan eltörték és újraformázták az állkapcsát, hogy az arca kisebbnek, a szemei pedig nagyobbnak tűnjenek. A lábadozása jelenleg is tart, és rendkívüli fájdalmakkal jár, Pixee egy héten keresztül beszélni és enni sem tudott.

Direkt eltörette az állkapcsát a plasztikafüggő nő
Wonder Woman-állkapcsot műttetett magának

A plasztikafüggő nő azt tervezi, hogy képregénysorozatot indít gyerekeknek, melynek ő maga lesz a főszereplője szuperhősként, aki a gonoszokkal harcol. A legnagyobb vágya, hogy a képregényből film is készüljön.

“Nem olyan szuperhős leszek, mint a többi, én a valódi világ küzdelmeit fogom bemutatni. A jövőben még sok különböző karaktert fogok megformálni” – nyilatkozta a nő. Mi pedig még nem tudjuk eldönteni, hogy ezt ígéretnek vagy inkább fenyegetésnek tekintsük.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top