Szépüljünk

Megmutatjuk, hogyan készítsd el ezeket a hátborzongatóan menő halloweeni sminkeket

Nem is kell jelmezt húznod, ha a most következő különleges halloweeni sminkek egyikét készíted majd el! A feladat nem egyszerű, de nyugi, segítünk.

Ha valami ütőssel akarsz előállni idén halloweenkor, nem feltétlenül kell látványos jelmezekkel pepecselned. Helyette készíts el inkább egy vagány halloweeni sminket – nem állítjuk ugyan, hogy kevesebb melód lesz vele, de a végeredmény mindenképpen megéri. Adunk néhány tippet, és azt is megmutatjuk, hogyan készítsd el őket!

Hologramos sellőkirálylány

Ha nem az ijesztő vonalra mész, hanem szeretnél inkább egy dögös, mesebeli lény bőrébe bújni, ez a tökéletes halloweeni smink a számodra:

Ne szólj, száj

Ez már sokkal hátborzongatóbb smink, de egyébként viszonylag egyszerűen kivitelezhető. És nyugi, nem kell egész este csendben maradnod vele!

Bájos őz

Megint jöjjön valami kedvesebb: egy szupercuki őzike, amivel tutira te leszel a legkellemesebb jelenség a halloweeni buliban. Most nézd meg azokat a szemeket!

Borzongató égés

Ezzel azért van meló, de a végeredmény annyira borzongató, hogy tényleg megéri…

Rémisztő baba

Ez a smink talán az összes korábbinál ijesztőbb, de az is biztos, hogy marha látványos, sőt, még egyedi is!

Véres könnyek

Ha tényleg nincs kedved pepecselni a sminkkel, próbáld ki ezt a végtelenül egyszerű, mégis mutatós verziót véres könnyekkel:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top