Szépüljünk

A természetesen lógó melleket dicsőíti a plus size modell – fotó

Rengeteg támadást kapott a napokban a világ legnagyobb plus size modellje.

Tess Holliday plus size modell mély kivágású felsőrészben készített magáról szelfit a hétvégén. A fotót Instagram-oldalán is megosztotta és – mint általában – üzent is vele. Ezúttal azoknak a nőknek, akik hegyes-feszes cicik helyett hozzá hasonlóan természetes, némileg megereszkedett mellekkel rendelkeznek.

„Még mindig bombázó vagyok, és ti is azok vagytok” – írta.

A pozitív testképet hirdető plus size modell harcos hetet tudhat maga mögött. Pár napja ugyanis megosztott három videót, melyek az edzőteremben készültek róla. Bár a videók több mint harmincezer lájkot és rengeteg pozitív kommentet kapott, a trollok is megtalálták Tesst és durva megjegyzéseket tettek rá, illetve kéretlen tanácsokkal látták el, hogyan is kellene edzenie.

Reunited with @mackfit & working on my 🍑🏋🏻#effyourbeautystandards #fatgirlsworkouttoo #thenotsosubtleartofbeingafatgirl

Tess Holliday❣️ (@tessholliday) által megosztott bejegyzés,

„Kardióznod kellene, máskülönben nehezebben égeted el a túlsúlyodat és ez egészségtelen” – írta egy kommentelő. 

„A fenébe is, készülődnöm kell a következő hotdog-evő versenyre” – így egy másik troll.

„Ahogy a testedzésemről posztoltam, egyszeriben mindenki orvos és edző lett. Egyszerűen nem tudod kezelni, hogy egy plus size testben élő embert látsz fejlődni, aki a társadalmi szabványok szerint nem kívánatos. Foglalkozz a saját életeddel!” – válaszolta a rosszindulatú hozzászólóknak Tess. Elárulta azt is, hogy az édesanyja, aki mozgáskorlátozott lett, miután a volt barátja kétszer fejbe lőtte, örömmel mozogna, ahogy sok más, hasonló helyzetben lévő ember is szívesen megtenné, ám számukra ez lehetetlenség.

„Ha igazán elkezded szereti magad, törődj a testeddel úgy, hogy TE fittnek érzed magad. Élni és élni hagyni” – fogalmazott Holliday.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top