Szépüljünk

Felrobbantak a glamúrmodell fenékimplantátumai

A kis híján tragikus kimenetelű fenékplasztika nem vette el a glamúrmodell kedvét a szépészeti beavatkozásoktól. Sőt!

Mia Maffia brit glamúrmodell az egyik első nő volt a szigetországban, aki fenékimplantátumokat rakatott be magának. A plasztika azonban majdnem tragédiához vezetett, ugyanis az implantátumok felrobbantak, és a modell életveszélyes állapotba került. Mindez azonban nem vette el a kedvét a szépészeti beavatkozásoktól. Miután felépült, Belgiumba utazott és újra plasztikáztatta a fenekét, ezúttal sikeresen. Azóta túl van egy második mellnagyobbításon és több arcplasztikán. Most pedig csípőimplantátumot akar csináltatni polimetil-metakrilátból (PMMA), melynek kémiai formulája megegyezik az üvegével.

💋

Mia Maffia (@mia_maffia) által megosztott bejegyzés,

A modell Kolumbiában talált egy klinikát, ahol ebből az anyagból készült implantátumokkal végeznek csípőplasztikát. A műtétet a tervek szerint 2018 januárjában végzik majd el rajta.

„Sosem mondanám, hogy többé nem plasztikáztatok. Miért is kellene? A tökéletes test nagyon boldoggá tesz. A férfiak sosem unják meg, hogy bámuljanak, és modellként azzal keresek pénzt, ahogy kinézek. Természetesen sok kritikát kapok amiatt, hogy ennyi műtétem volt, de ez az én testem, és én döntöm el, hogy mit teszek vele” – mondta Mia.

mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top