Szépüljünk

Anyja sem ismert rá a plasztika után a fiúra

A fiatalember belülről ugyanannak érzi magát, aki korábban volt.

A thai Noppajit Monlint rengeteget gúnyolták ferde, pattanásos arca miatt. A 22 éves gyári munkás egy tévéműsorba jelentkezett, melyben drasztikus plasztikai beavatkozásokat végeznek a szereplőkön. 

A fiatalember Dél-Koreába utazott, ahol az állát, a szemhéját és a homlokát is plasztikázták, botoxolták, pattanásos bőrére pedig kezelést kapott. Három hónap után gyakorlatilag új emberként tért vissza hazájába. 

A műsorban azt is bemutatták, amikor Noppajit újra találkozott az édesanyjával. Az asszony első pillantásra fel sem ismerte a fiát. A plasztikai műtétek után maradt hegeket kereste a fia arcán azért, hogy saját magát is meggyőzze, valóban a saját gyermekével beszél.

Bár a külseje megújult, a külvilág sokkal jobban elfogadja, mint korábban, és barátokat is szerzett, Noppajit belülről ugyanannak az embernek érzi magát, aki korábban volt. A párja is ugyanaz a transznemű nő maradt, akivel három évvel ezelőtt ismerkedett meg, és a régi külsejével is szerette őt.

Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top