Szépüljünk

Arany bikinire cserélték a kosztümöt a sikeres nők

Arany és ezüst fürdőruhában pózolnak a sikeres nők azért, hogy felhívják a figyelmet arra: a nők ne csak a karrierépítésükkel foglalkozzanak, hanem fedezzék fel újra, hogy gyönyörűek, és emlékezzenek erre.

Keményen dolgozni és keményen játszani – olyan mottó, amit sokan választanak maguknak, akárcsak Eleanor „Cori” Curry és hat inspiráló barátnője. Mindannyian rendkívül sikeres nők, akik szeretik emlékeztetni magukat arra, hogy gyönyörűek és különlegesek.

Eleanor amellett, hogy ügyvéd, egyedülálló, kétgyermekes anyuka, minden megtesz azért, hogy minden szerepében a legmagasabb szinten helytálljon. Emellett igyekszik kiélvezni az élet minden örömét, amihez minden nőnek tanácsot ad a Play Hard Playbook blogján.

Úgy véli, vissza kell szerezniük a nőknek a magukra fordítható időt, amit feláldoznak a gyermeknevelés és a karrier oltárán. „Ez arról szól, hogyan lehet felépíteni úgy egy olyan felelős életet, amiben a nő karrierje az álmait követi úgy, hogy ne adja fel önmagát, megmaradjon annak, aki azt csinálja amit akar, és amit szeret. Azt nem tudom, hogy lehet mindent egyszerre csinálni, de érdemes betartani a fontossági sorrendet” – mondta a Yahoonak Eleanor.

Ezt olvastad már?

Top 10 perc, ami csak a tiéd

Ez is érdekelhet Megnézem

Számára a lista csúcsán két gyermeke áll, aztán jön a munka az utazáson túl és a barátaival való időtöltés mellett, akik feltöltik energiával és inspirálják is őt. Eleanor legutóbb Los Angelesbe utazott el hat legjobb barátnőjével közösen egy királynői fotózásra.

Mindannyian fémesen csillogó, arany és ezüst fürdőruhába bújtak, így pózoltak a fotósnak a medence szélén.

Ha nem emlékezteted magadat, hogy királynő vagy és gyönyörű, akkor ki fogja megtenni?

 – tette fel a kérdést Eleanor, akinek barátnői szintén egyedülállók.

Az elkészült fotók láttán sokan egyetértettek abban, hogy ezek a nők mind szépek, de Elanor rámutat, teljesítményük messze felülmúlja kinézetüket, hisz a csoportot öt ügyvéd, egy orvosi kutató és egy könyvelő alkotja.

„A képek valóban gyönyörűek, de akik ismernek, tudják, hogy reggel én is öt perc alatt öltözök fel, mint bármi más. A fotók csak emlékeztetnek arra, hogy lehetsz bármi, amit csak szeretnél, ha magadra fordítod az időd. Mindenkinek jár egy kis saját ragyogás, amit ki kell követelned, és meg kell élned.” 

Eleanor szerint mindenki addig hozhatja ki a legtöbbet magából, amíg szereti önmagát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top