Szépüljünk

Tönkretette a szemöldökét az internetről rendelt, olcsó festék

A fiatal lány nem fogott gyanút a szokásosnál sokkal alacsonyabb ár miatt.

Egy brit tinilány, Charlotte Knight az eBay-ről rendelte meg a koreai Etude House zselés, lehúzható szemöldökfestékét. A termék általában 12.99 fontba (kb. 4600 forintba) kerül, ám ez az eladó sokkal olcsóbban, mindössze 3.95 fontért (kb. 1400 forintért) kínálta, a lány azonban nem fogott emiatt gyanút.

Miután kézhez kapta a terméket, a használati utasításnak megfelelően felkente. A festéket a leírás szerint akár egy teljes éjszakára is fenn lehet hagyni a szemöldökön, ám Charlotte két és fél órával később annyira keménynek és kényelmetlennek érezte, hogy azt hitte, egyben leesik tőle a szemöldöke, így nekiállt lemosni. Fél órán át sikálta magáról a festéket, mely annyira a bőrére ragadt, hogy végül a szemöldöke felét kitépte.

A lány ezek után már gyanította, hogy hamisítványt vett. Ezt erősítette meg a gyártó is, ugyanis ők már bő egy éve kivonták a forgalomból ezt a terméket. Megvizsgálták a csomagolást is, melyről egyértelműen látszik, hogy hamisítvány, ugyanis még a rajta szereplő koreai nyelvű szöveg is hibás.

Charlotte tanult a hibájából és ezután szakemberrel csináltatja a szemöldökét.

Az eBay letiltotta az eladót, akitől a lány a hamisítványt vásárolta.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top