Szépüljünk

Büntetésből leborotválta egy diáklány szemöldökét az iskolaigazgató

A diáklány vétett az iskolai szabályzat ellen, az igazgatónő brutálisan büntette meg.

A suriname-i Paramaribo egyik középiskolájának igazgatónője észrevette, hogy az egyik 12 éves diáklány csíkokat borotvált a szemöldökébe. Közölte a lánnyal, hogy ez tilos, és addig, míg vissza nem nő a szemöldöke, szemöldökceruzával ki kell húznia a hiányzó részeket.

A diák azonban erre nem volt hajlandó, egy másik tanárnak pedig azt hazudta, hogy az intézmény vezetőjétől kapott engedélyt a kiborotvált szemöldök viselésére.

Amikor az 52 éves igazgatónőnek ez tudomására jutott, felhúzta magát, és büntetésből foltokban leborotválta a lány szemöldökét.

(Fotó: Facebook)

A diák nagymamája ezek után feljelentést tett az igazgatónő ellen a rendőrségen. A nőt kihallgatták, majd hazaküldték.

A síró lányról készült felvételek időközben bejárták a közösségi oldalakat. Az ügy szélsőséges vitákat váltott ki. A többség szerint az iskolaigazgató nem tehetett volna ilyet, de akadtak olyanok is, akik szerint nagyon is jól tette, hogy móresre tanította az engedetlen tanulót.

Lilian Ferrier oktatási miniszter elrendelte a súlyos testi sértéssel vádolt iskolaigazgató felfüggesztését. Az asszony azzal védekezik, hogy mindenki tudja, hogy jó pedagógus volt 30 éven át, és úgy érzi, a történteket aránytalanul felfújták. Elismerte, hogy rosszul tette, amikor borotvapengével esett a diáklány szemöldökének, ugyanakkor hozzátette, hogy a lány tisztában volt a szabályokkal, és maga döntött úgy, hogy megszegi azokat.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top