Szépüljünk

Rajzolt szemöldökkel küldte iskolába kisfiát az anya

A kisfiú maga kérte édesanyját, hogy csináljon valamit a szemöldökével.

Egy 9 éves brit kisfiú, Billy-Joe Cain gondolt egyet, fogott egy borotvát a fürdőszobában, és mindkét oldalon leborotválta a fél szemöldökét. Ezek után a kanapé mögé bújt, édesanyja azonban persze rátalált, és amikor meglátta, azt sem tudta, hogy sírjon vagy nevessen.

A kisfiú ekkor még kacagott, ám amikor megtudta, hogy ilyen külsővel kell iskolába mennie, könyörgött édesanyjának, hogy ragasszon neki műszemöldököt. Az anya végül jobb híján egy fekete szemceruza segítségével rajzolta meg Billy-Joe hiányzó szemöldökét, majd hiába is tiltakozott a fiúcska, elküldte iskolába.

(Fotók: Profimedia)

Billy-Joe édesapja elmagyarázta a fiú tanárának a történteket. Az osztálytársak pedig – meglepő módon – észre sem vették, hogy Billy-Joe szemöldökével valami nem stimmel.

Azóta, ha lassan is, de elkezdett visszanőni a kissrác szemöldöke. Édesanyja azt mondja, Billy-Joe tanult az esetből, és azóta messze elkerüli a borotvákat.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top