Szépüljünk

A ránctalanítást sosem lehet túl korán kezdeni

Már az első ráncok kibújása előtt érdemes odafigyelnünk a megelőzésre.

Sok nő (és természetesen férfi) küzd ráncokkal, és csak kevesen vannak, akiket szuper genetikával és/vagy csodás, sima bőrrel áldott meg a sors viszonylag sokáig. A legtöbben azért már a harmicas-negyvenes éveikben felfedezik az első ráncokat, aztán sajnos a többit is, és csak ilyenkor kezdenek el foglalkozni is velük. Pedig a megelőzés nagyon fontos, érdemes már a húszas éveinkben odafigyelni a ráncok megjelenésének minél későbbre való kitolására. Mutatjuk, hogyan!

Naptej

Nyáron rendszeresen érdemes használni legalább 20 faktoros naptejet, mert megakadályozza az idő előtti öregedést, ráadásul ki szeret leégett pofával mutatkozni?

Avokádós toast

Az avokádó segíti az egészségesebb, kiegyensúlyozottabb bőr kialakulását, valamint csökkenti a gyulladást és regenerálja a sejtmembránt.

Sminkben aludni tilos!

Soha! Ez az, amire tizenévesen, sőt a húszas éveink elején is még magasan teszünk, mert hát kinek van kedve a buliból hazaérve, hajnalban még sminket lemosni, amikor az ágyat is nehezen találjuk meg? A ráncokat annál könnyebben fogjuk néhány éven belül… Érdemes ezekre az S.O.S.-helyzetekre sminklemosó kendőt tartanod az éjjeliszekrényen, így egy pillanat alatt letörölheted a festéket.

Forrás: Tumblr.com

Forrás: Tumblr.com

Egy jó szemkrém csodákat művel

Nem kell mindig mindenből a legdrágább, de arra érdemes odafigyelned, hogy minőségi szemkörnyékápoló krémet vásárolj. Megakadályozhatja a finom ráncokat, amelyek gyakran először a szem körül alakulnak ki.

Rendszeres arcápolás

Alakíts ki rendszeres napi arcápolási rutint, de emellett látogass el néha kozmetikushoz is. Nem árt, ha időnként egy szakember is kezelésbe veszi a bőrödet.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top